У Києві сталися пожежі в двох багатоповерхівках (ФОТО)

Горіли будинки в Оболонському районі столиці

В Оболонському районі Києва сталися дві пожежі у багатоповерхівках. Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій (ДСНС) України у столиці, передають "Коментарі".

Одна з пожеж сталася сьогодні, 3 вересня, у дев’ятиповерховій житловій будівлі на проспекті Героїв Сталінграду, 15. На місці події рятувальники встановили, що горить квартира на першому поверсі.

Під час пожежі у приміщенні нікого не було. За пів години пожежу на площі 20 квадратних метри вдалося загасити. Вогонь пошкодив меблі та внутрішнє оздоблення квартири, окрім того, у приміщенні закопчені стіни та стеля кімнати. Про постраждалих у ДСНС Києва не повідомляють. 

Ще одна пожежа у багатоповерхівці сталася в Оболонському районі столиці напередодні. Рятувальників викликали до дев’ятиповерхової житлової будівлі на вулиці Зої Гайдай, 9/8. Пожежа сталася в одному із під'їздів на четвертому поверсі.

Через сильне задимлення людей із поверху довелося евакуювати. Працівники ДСНС вивели на свіже повітря десятьох людей. Як з’ясувалося, на сходовій клітині горіло сміття. Менш ніж за півгодини вогонь загасили. Жертв та постраждалих немає.

Раніше у селі Білоцерківського району Київської області горіла будівля птахофабрики.

Нагадаємо, що у селі Мотижин Макарівського району Київської області пара співмешканців згоріла живцем у власному будинку після розпивання алкогольних напоїв. Пожежа сталася в одному з приватних будинків на вулиці Довга. Напередодні 47-річний господар будинку разом зі своєю співмешканкою разом розпивали алкогольні напої. Займання сталося через необережне поводження з вогнем. Жінка і господар будинку загинули у результаті пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися