На Позняках загорівся бізнес-центр

Половина району опинилась в дима

Сьогодні, 4 вересня, у Києві, в районі Позняки загорівся бізнес-центр "Колізей".  Люди почали швидко покидати приміщення. Про це повідомляє УНН з посиланням на очевидців події.

За словами свідків, в будівлі, на 8 поверсі загорілася сауна.

“Половина району (Позняків -ред.) у диму. Люди покидають будівлю”, — повідомляють очевидці з місця подій.

Рятувальники повідомили виданню, що на 8 поверсі будівлі в сауні. На місці працюють відповідні служби.

“Надійшла заявка про пожежу в бізнес-центрі „Колізей“. На 8 поверсі будівлі загорілася сауна. Причина загоряння уточнюється”, — повідомили рятувальники.

Як повідомлялося, у п’ятницю вночі сталася пожежа у костелі Святого Миколая у Києві, внаслідок якої серйозно постраждало внутрішнє оздоблення будівлі. Зокрема, зруйновано унікальний орган. Причиною пожежі попередньо називають коротке замикання.

Крім того, 1 вересня у Києві горів ринок "Юність", розташований на вулиці Миропільська, 2 у Деснянському районі. Очевидці публікували у соціальних мережах відео, на якому видно вогонь і великий стовп диму. На кадрах було видно напівзруйнований ринок, багато диму і людей, які намагаються загасити вогонь. Але в ДСНС Києва кажуть, що їм не надходили дзвінки з приводу пожежі на "Юності", тому вони спростували інформацію, що для ліквідації вогню залучено їх співробітники.


Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Кот

4 вересня 2021, 20:32

Фото зимнее?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися