Під Києвом на заводі стався паровий вибух: є постраждалі (Фото)

У селищі Гребінки Білоцерківського району Київської області на цукровому заводі стався паровий вибух, від якого постраждали кілька людей. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Відомо, що 5 вересня близько 16:00 в поліцію надійшло повідомлення про паровий вибух на цукровому заводі від фельдшера швидкої допомоги. На місце подій негайно виїхала слідча група відділення поліції Білої церкви. За попередньою інформацією, причиною аварії стала несправність одного з котлів.

У результаті вибуху постраждало п'ять осіб, двох із яких госпіталізували в київську лікарню, інших постраждалих доставили в лікарню Білої Церкви. Про стан потерпілих інформації немає.

Нагадаємо, що вранці, 4 вересня, в Київській області до пожежників надійшло повідомлення про пожежу. Рятувальники по прибуттю на місце події побачили, що вогнем охоплено шини на відкритій території. Їх було не менше 10 тисяч штук. Крім того, загорілася покрівля металевого покриття на площі 750 квадратних метрів.

Пожежникам вдалося швидко локалізувати пожежу і не дати їй поширитися. Пожежа була локалізована о 07:1, а повністю ліквідована о 10:15. На місці події працювало 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 23 пожежників особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися