У Києві на Гостомельському шосе водій згорів живцем у машині (Фото)

В Оболонському районі столиці 4 вересня відбулась трагедія на Гостомельському шосе - через ДТП на дорозі сталася пожежа, в результаті якого водій згорів живцем. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Відомо, що ДТП сталося вночі 4 вересня. На місце подій направили рятувальників, які встановили, що зіткнулися автомобілі Honda Accord і Fiat Tipo. Сталося загоряння машини Fiat, а також витік пального на проїжджу частину. На момент прибуття рятувальників автомобіль був повністю охоплений вогнем.

В ході ліквідації пожежі рятувальники виявили тіло водія без ознак життя. Водія другої машини, а також двох пасажирів госпіталізували з травмами, ще один пасажир від госпіталізації відмовився.

Нагадаємо, що недавно в Голосіївському районі української столиці сталося смертельне ПП - поїзд переїхав чоловіка, який перебігав шляхи. Від отриманих травм він загинув на місці.

Відомо, що трагедія трапилася в ніч на 2 вересня. На проспекті Науки машиніст побачив чоловіка на залізничному полотні і подав звуковий сигнал, проте уникнути зіткнення не вдалося. Від отриманих травм чоловік помер миттєво.

Рух поїздів, які перебували в столицю, було паралізовано. На місці працювали медики, поліція і слідчі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися