У Києві мікроавтобус з пасажирами «протаранив» стовп (ВІДЕО)

Сьогодні, 7 вересня, в Голосіївському районі столиці на Либідській площі сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, водій маршрутного автобуса Mercedes-Benz, найімовірніше, заснув під час керування транспортним засобом і "протаранив" електроопору пасажирською стороною. На місці ДТП працює патрульна поліція і три автомобілі "швидкої" допомоги. Скільки пасажирів постраждало - невідомо.

У повідомленні говориться, що нелегальні та напівлегальні перевезення по Україні й в місця ближнього закордоння складно назвати безпечними, оскільки, ніхто не контролює стан водія і замість того, щоб відпочити після дороги, він може відразу ж вантажитися у зворотний рейс, не замислюючись про можливі наслідки.

Нагадаємо, що в Шевченківському районі української столиці під час сильної зливи, 30 серпня величезне дерево впало на маршрутку з пасажирами. НП сталася на вулиці Білоруська, 5, що на Лук'янівці. За попередньою інформацією, ніхто не постраждав.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що під Києвом перекинувся маршрутний автобус з пасажирами. ДТП з постраждалими відбулося на 66 кілометрі траси "Київ - Чоп". Маршрутний автобус Volkswagen Crafter влетів у відбійник і перекинувся. Попередньо, водій маршрутки не впорався з керуванням. В результаті аварії отримали тілесні ушкодження шість осіб. На місці аварії працювали патрульні, медики та слідчі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися