Під Києвом перекинулася маршрутка з пасажирами (ФОТО)

Подробиці ДТП розповіли у поліції

Під Києвом перекинувся маршрутний автобус з пасажирами, є постраждалі. Про це повідомили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП с постраждалими сталася вранці на 66 кілометрі траси "Київ — Чоп". Маршрутний автобус Volkswagen Crafter влетів у відбійник та перекинувся.

Попередньо, водій маршрутки не впорався з керуванням, зазначають у поліції. Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження шестеро людей. На місці аварії працювали патрульні, медики та слідчі.

Нагадаємо, у Дарницькому районі столиці на вулиці Мишуги біля станції метро "Позняки" сталося ДТП за участю позашляховика BMW X5, який влетів у кіоски. Відомо, що на вулиці Мишуги біля торгового центру "Піраміда" водій не впорався з керуванням і розніс два кіоски на тротуарі. За словами очевидців, водій був п'яний. Під час ДТП ніхто не постраждав.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на лівому березі української столиці стався серйозний інцидент в маршруткою. Під час руху автобус загорівся і згорів дотла за кілька хвилин. Пожежа сталася на вулиці Крайня в Деснянському районі Києва. На місце подій прибули рятувальники, які встановили, що під час проходження до місця стоянки в маршрутному таксі "Богдан" сталася пожежа, на момент якої пасажирів всередині не було.

Читайте також, що у Києві під час репетиції параду військ передбачені масштабні перекриття руху транспорту 18, 20 та 22 серпня, а також у день святкування Незалежності України 24 серпня. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися