Згоріла за кілька хвилин: в Києві під час руху загорілася маршрутка (Фото/Відео)

На лівому березі української столиці стався серйозний інцидент в маршруткою. Під час руху автобус загорівся і згорів дотла за кілька хвилин. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що пожежа сталася на вулиці Крайня в Деснянському районі Києва ввечері 5 серпня. На місце подій прибули рятувальники, які встановили, що під час проходження до місця стоянки в маршрутному таксі "Богдан" сталася пожежа, на момент якої пасажирів всередині не було.

Загоряння було локалізовано і ліквідовано. Внаслідок пожежі водій отримав опіки обличчя та руки, медики надали йому допомогу на місці події, однак від госпіталізації постраждалий відмовився.

 

Нагадаємо, що раніше заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Костянтин Усов розповів про те, чи планується подорожчання вартості разового проїзду в маршрутках столиці після впровадження нових правил для приватних перевізників.

На питання, чи буде дорожчати проїзд у маршрутках після введення нових стандартів, чиновник заявив, що КМДА згідно з чинним законодавством не регулює тарифи на перевезення в маршрутних таксі, вони регулюються ринком транспортних перевезень.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ТА

6 серпня 2021, 10:45

а где альтернатива - коммунальный транспорт?

Киевлянин

6 серпня 2021, 10:16

ЦЭЭВРОПА))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися