У Києві на Позняках джип на швидкості розніс кіоски (Фото / Відео)

У Дарницькому районі столиці на вулиці Мишуги біля станції метро "Позняки" сталося ДТП за участю позашляховика BMW X5, який влетів у кіоски. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ зараз".

Відомо, що на вулиці Мишуги біля торгового центру "Піраміда" водій не впорався з керуванням і розніс два кіоски, які стояли на тротуарі. За словами очевидців, водій був п'яний. Інцидент стався близько шостої ранку, тому, на щастя, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що на лівому березі української столиці стався серйозний інцидент з маршруткою. Під час руху автобус загорівся і згорів дотла за кілька хвилин. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій в Києві.

Повідомляється, що пожежа сталася на вулиці Крайня в Деснянському районі Києва увечері 5 серпня. На місце події прибули рятувальники. Вони встановили, що під час проходження до місця стоянки в маршрутному таксі "Богдан" виникла пожежа, на момент якої пасажирів всередині не було.

Загоряння було локалізовано і ліквідовано. Внаслідок пожежі водій отримав опіки обличчя та руки, медики надали йому допомогу на місці події, однак від госпіталізації постраждалий відмовився.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/11056


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися