Залишилися дружина та чотирирічний син: під Києвом трагічно загинув капітан поліції (Фото)

У Київській області в ДТП трагічно загинув 31-річний капітан поліції Анатолій Пастушенко, у нього залишилися дружина і чотирирічний син. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Київській області.

Відомо, що трагедія трапилася увечері 9 вересня, дільничний офіцер поліції знаходився в черговій відпустці і їхав додому з селища П'ятигори в сторону Тетієва, близько 23:00 Пастушенко не впорався з керуванням, вилетів у кювет і в'їхав в дерево. Поліціянта госпіталізували в лікарню, проте лікарі нічого не змогли зробити — він помер від отриманих травм, не приходячи до тями.

У поліції повідомили, що у загиблого капітана залишилися дружина та чотирирічний син, а також висловили співчуття рідним і близьким правоохоронця.

Нагадаємо, що 8 вересня, поблизу села Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася серйозна аварія, яку спровокував співробітник поліції. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Київській області.

У мережі повідомляється, що за кермом автомобіля Ravon перебував нетверезий поліцейський, які виїхав на перехрестя на великій швидкості на червоне світло і протаранив вантажівку DAF, який перевозив побутову техніку. Від удару машина перекинулася на бік, і вантаж висипався. Але у пресслужбі Нацполіції стверджують, що 35-річний майор, який був за кермом легкового автомобіля, не був п'яний. В учасників аварії була взята кров для проведення експертизи, яка підтвердила, що водії були тверезими.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


влад

10 вересня 2021, 10:40

Плохая дисциплина!Руководство само садится за руль пьяными.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися