У Київській області за добу безвісти зникли три людини (ФОТО)

За останню добу в Київській області безслідно зникли три людини. Кожен з них вийшов ненадовго з дому і більше не повернувся. Всі троє є мешканцями Бучацького району. Про це повідомляється на сторінці Бучанської районного управління поліції ГУНП в Київській області у соціальній мережі Facebook.

Поліцейські повідомляють про зникнення 13-річного Норцова Раджита Габаровича. Підліток проживає в селищі Пісківка на вулиці Центральна. Сьогодні вночі після сварки з рідними він вийшов з дому і пішов у невідомому напрямку. По цей час про його місцеперебування немає ніякої інформації. Відомо, що раніше Раджит вже втікав з дому.

Основні прикмети: карі очі, середньої статури, темне волосся, на вигляд 13-14 років.

У день зникнення був одягнений: сорочка темно-синього кольору, штани ясно-коричневі, кросівки чорні з білою підошвою.

picture

Також в пресслужбі районного управління поліції повідомили, що 9 вересня безслідно зникла Цикалова Неллі Василівна 1937 року народження. Жінка пішла в ліс збирати гриби у селищі Пісківка і досі не повернулася. Про зникнення правоохоронцям повідомила дочка Неллі Василівни.

Жінка була одягнена в коричневу куртку і штани чорного кольору. Мала з собою мобільний телефон і рюкзак зеленого кольору.

Особливі прикмети: зріст близько 160 см, середньої статури та сиве волосся.

picture


10 вересня в Бучацькому районі Київської області безслідно зникла 14-річна Слободянюк Олеся. Дівчина вийшла з дому по вулиці Григорія Сковороди, 10 приблизно о другій годині дня. До вечора дівчина не повернулася додому, і рідні забили на сполох й звернулися в поліцію.

Особливі прикмети: блакитні очі, овальне обличчя, зріст 155 см, худорлявої статури, русяве волосся до плечей з прядками фіолетового і бордового кольорів.

У день зникнення була одягнена: сині джинси, білі кросівки та футболку білого кольору.

picture


Якщо у вас є яка-небудь інформація про місцеперебування цих зниклих безвісти людей, повідомте про це в поліцію за номером "102".

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв читачам про те, що під Києвом трагічно загинув капітан поліції. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.


Також видання повідомляло про те, що в Київській області безвісти пропав чоловік. У день зникнення чоловік повинен був направлятися в сторону Львівської області, в місто Соснівка. Однак після цього батьки не можуть з ним ніяк зв'язатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися