У Київській області підлітка на велосипеді збила машина: подробиці (ФОТО)

За даним фактом порушено кримінальне провадження

У Броварському районному управлінні поліції повідомили про те, що 10 вересня на одному з перехресть легковий автомобіль збив 16-річного підлітка, який пересувався на велосипеді.

За інформацією поліцейських, вчора ввечері на лінію "102" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на перехресті вулиць Чорновола та Гагаріна. На місце аварії незабаром прибули групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції.


picture

Було встановлено, що   42-річний водій, керуючи автомобілем "Renault Laguna", допустив зіткнення з 16-річним велосипедистом. У результаті ДТП підлітка з травмами різного ступеня госпіталізували прибули на місце аварії медичні співробітники. Водій легкового автомобіля не постраждав у результаті аварії. Його транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на трасі "Київ — Ковель" сталося ДТП з постраждалими. В результаті події постраждали дві людини. Через аварію на трасі "Київ — Ковель" рух транспорту ускладнений в обох напрямках. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві чоловік влаштував "забіг" по дахах авто. Очевидці розповіли, що цілком можливо, у "скакуна" проблеми з психічним здоров'ям або ж він знаходився в стані наркотичного сп'яніння. Подробиці події читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися