У Києві чоловік влаштував «забіг» по дахах авто (ВІДЕО)

У столиці на проспекті Перемоги зняли на відео чоловіка, який вийшов на проїжджу частину і почав "скакати" по автомобілях, коли ті стояли в пробці. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Очевидці розповіли, що цілком можливо, у "скакуна" проблеми з психічним здоров'ям або ж він знаходився в стані наркотичного сп'яніння, оскільки він весело кричав і співав. Всього пошкоджено було 10 машин. Пізніше з'явилося відео, де водії автомобілів, за якими він "скакав", його наздогнали й влаштували "серйозну розмову". Чоловіка скрутили й поклали на асфальт, пояснивши, що більше так робити не варто.

Нагадаємо, що в столиці у Святошинському районі чоловік через ревнощі підпалив автомобіль співмешканця своєї колишньої дівчини. На місце події відразу приїхала поліція, рятувальники й слідчо-оперативна група. Начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишов відзначив, що палія вдалося обчислити за допомогою запису камер відеоспостереження. Зловмисника в той же вечір затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В ході обшуку у дворі будинку фігуранта поліція виявила пляшку, ймовірно з-під бензину, яку вилучили та направили на експертизу.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на столичному Подолі чоловік в стані алкогольного сп'яніння, він спровокував конфлікт з перехожим, під час якого вдарив його ножем. Коли потерпілому надавали першу медичну допомогу, зловмисник викрав його особисті речі. 31-річного порушника слідчі затримали. Як виявилося, раніше він потрапляв в поле зору правоохоронців і притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися