Під Києвом знайшли тіло судді Печерського райсуду - ЗМІ

У суботу, 11 вересня, в селі Погреби, розташованому в Броварському районі Київської області, знайшли тіло судді Печерського районного суду Віталія Писанця. Про це повідомляє видання OBOZREVATEL з посиланням на свої джерела.

Відомо, що чоловік суботній вечір проводив у будинку військового пенсіонера у відставці разом зі слідчим Солом'янського РУП ГУНП в м. Києві. Вони розпивали спиртні напої, потім між слідчим і суддею виник конфлікт, під час якого останній наніс тілесні ушкодження своєму товаришеві.

У повідомленні зазначено, що після цього Віталій Писанець нібито спіткнувся об вазу і впав на підлогу. Чоловіки намагалися надати йому допомогу, але не врятували й викликали "швидку".

Правоохоронці зазначають, що тіло судді знаходилося у вітальні в положенні на животі. На ньому було видно сліди бурого кольору в області носа та обличчя, а також на футболці. Обставини події з'ясовує слідчо-оперативна група Броварського РУП ГУНП в Київській області, а також Державного бюро розслідувань та Управління внутрішньої безпеки.

Згідно з інформацією порталу "Чесно", Віталій Писанець з 1998 по 2011 роки обіймав посаду судді Свердловського міського суду Луганської області. У 2011-му він став головою цього суду.

У липні 2012 року чоловік потрапив до лікарні з переломом черепа і сильним крововиливом. Виявилося, що його побили невідомі за його "професійну діяльність". У 2015 році Писанець почав працювати в Печерському райсуді столиці.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що в Київській області за хабар судитимуть двох поліцейських.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися