У Києві невідомі розкидали ковбасу з отрутою для собак (ФОТО)

Попри те, що в столиці недавно пройшов Марш за права тварин, деякі люди, т.н. "догхантери", продовжують свою діяльність і вбивають домашніх і бродячих собак. Нещодавно в Дарницькому районі столиці виявили небезпечні "частування" для тварин.

У Telegram-каналі dtp.kiev.ua повідомляється, що на території житлового комплексу "Комфорт Таун" жителі знайшли шматки ковбаси, в яких були таблетки. Найімовірніше, м'ясний виріб із "сюрпризом" призначався для собак, які гуляють по газону.

У соціальній мережі Facebook користувач під ніком Argentina Argentina розповіла, що ковбасу з таблетками побачили співробітники кафе, розташованого неподалік. Вони й викликали поліцію, а також звернулися в ЖЕК, щоб отримати відео з камер спостереження. Після того як історія набрала розголосу, в кафе прийшов чоловік і забрав всю знайдену співробітниками ковбасу під приводом, що відправить її на експертизу. Але, ймовірно, він просто замітав сліди.

Втім собака однієї з місцевих мешканок встигла пожувати небезпечну ковбасу. Тварині вкололи антидот, і зараз вона знаходиться під наглядом, а таблетку передали фахівцям на експертизу.

Жінка також написала, що на території житлового комплексу немає бездомних собак — це цілеспрямоване посягання на домашніх улюбленців.

Нагадаємо, що на сайті Київради з'явилася електронна петиція, автор якої просить дозволити перевозити собак у метрополітені за умови виконання усіх правил безпеки та гігієни.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що на трасі до Чорнобиля розгулюють дикі тварини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Весек

12 вересня 2021, 17:22

Правильно сделали!! Этих тварей всех надо прикончить!! Или держите дома! Мою соседку покалечили два месяца назад,около вокзала,свора псов!Сейчас еле ходит!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися