У Києві вантажівка «АТБ» влетіла у маршрутку (ВІДЕО)

У понеділок пізно ввечері, 13 вересня, на Харківському шосе в столиці сталася аварія за участю вантажівки супермаркету "АТБ" і маршрутного таксі. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Дорожньо-транспортна пригода сталася недалеко від торгового центру "Мега-Сіті", водій вантажівки на повному ходу влетів у задню частину маршрутки. Транспортні засоби отримали досить серйозні пошкодження, але постраждалих в результаті ДТП, за попередніми даними, немає.

На місці аварії працювали співробітники поліції й медики "швидкої" допомоги. Повідомляється, що водій маршрутного таксі не подивився в дзеркало і почав виїжджати з кишені, а водій вантажівки не встиг вчасно загальмувати. Однак, саме працівника "АТБ" можуть визнати винним в аварії, тому що згідно з правилами огрядного руху, він повинен був пропустити маршрутника.

За непідтвердженою інформацією, щодо водія вантажівки склали протокол про порушення правил дорожнього руху, яке призвело до аварії. Чоловікові загрожує 340 гривень штрафу або позбавлення прав на термін від 6 місяців до 1 року.

Нагадаємо, що кілька днів тому дорожньо-транспортна пригода сталася на 64 кілометрі автодороги "Київ - Ковель". На цій ділянці траси зіткнулися легковий автомобіль Mazda і вантажівка MAN. У ДТП постраждали двоє людей.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці з маршруткою № 415, що курсує від Лісового проспекту до станції метро" Харківська ", стався неприємний інцидент: у неї на ходу відірвалося заднє колесо і влетіло у вітрину магазину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися