У Києві в маршрутки на ходу відірвалося колесо (ВІДЕО)

У Києві з маршруткою № 415, що курсує від Лісового проспекту до м. "Харківська", стався неприємний інцидент: у неї на ходу відірвалося заднє колесо.

Як повідомляє "Київ Оперативний", це сталося на Харківському шосе. Задня піввісь відірвалася, колесо покотилося по дорозі, влетіло в зупинку громадського транспорту з квітковим магазином, розбило вітрину і погнуло поруч урну, яка стояла поруч. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

У повідомленні говориться, що водій неохоче роздав пасажирам гроші (не всім, а тільки тим, хто вимагав повернути за проїзд) і залишився чекати технічну допомогу.

Відзначимо, що у столичних маршруток часто відлітають колеса на ходу. Кияни вже не дивуються, оскільки вважають, що стан транспорту жахливий. Нещодавно схожа ситуація сталася на Подолі, коли у маршрутки, яка виїхала на трамвайні колії, відвалилося заднє колесо і рух громадського транспорту було тимчасово заблоковано.

Нагадаємо, що на лівому березі української столиці стався серйозний інцидент з маршруткою. Під час руху автобус загорівся і згорів дотла за кілька хвилин. Загоряння було локалізовано і ліквідовано. Внаслідок пожежі водій отримав опіки обличчя та руки, медики надали йому допомогу на місці події, однак від госпіталізації постраждалий відмовився.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що водій маршрутки під номером 332 став справжнім героєм свого міста після того, як зробив вчинок, ймовірно врятував життя іншій людині. Йдеться про порятунок молодого хлопця, у якого прямо в маршрутці почався напад епілепсії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися