Лежав поряд із мотоциклом: у Києві біля під'їзду виявили труп чоловіка

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Позняки виявили труп невідомого чоловіка на вулиці Драгоманова, який лежав біля під'їзду. Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

Відомо, що трагедія трапилася на вулиці Драгоманова, 31В біля житлового багатоповерхового будинку. Тіло чоловіка лежало біля під'їзду, ознак насильницької смерті не виявили. Труп знайшли місцеві жителі, які викликали поліцію. Особа загиблого не встановлена. Деталі уточнюються.

Загиблий перебував біля мотоцикла, який лежав на боці поруч із трупом.

Нагадаємо, що на центральному залізничному вокзалі української столиці трапилася трагедія - приміський поїзд сполученням Київ-Яготин на смерть переїхав невідому жінку.

Жінка загинула під колесами поїзда 19 вересня. Близько дев'ятої ранку поїзд від'їхав від перону і збив жінку, яка перебігала колію і потрапила під колеса складу. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Пасажирам забороняли виходити з вагонів. На місці працювали правоохоронці для з'ясування причин і обставин того, що сталося.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися