У Києві зіткнулися іномарка та мікроавтобус, є жертви (ФОТО)

Смертельна аварія сталася у Подільському районі столиці

У Подільському районі Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють у столичній поліції, передають "Коментарі".

ДТП сталася на перехресті Великої Кільцевої дороги та вулиці Газопровідної у неділю, 19 вересня. Через проїзд на жовтий сигнал світлофору зіткнулися мікроавтобус Volkswagen та автомобіль Chevrolet. Внаслідок ДТП легковик відкинуло на пішохідну зону, де автівка збила молоду жінку. Від травм 22-річна перехожа померла на місці аварії.

На місці надзвичайної події працювали слідчі, патрульні та лікарі. За фактом смертельної ДТП відкрили кримінальне провадження. Водіїв обох автомобілів затримали. Винуватцю аварії загрожує від трьох до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортом до трьох років. Обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на центральному залізничному вокзалі столиці приміський поїзд сполученням "Київ — Яготин" на смерть збив жінку.

Нагадаємо, у Києві чоловіку, який підпалив автомобіль "ГАЗ" в Шевченківському районі столиці через те, що йому на сподобалося паркування, оголосили підозру. Інцидент стався у дворі багатоповерхівки на вулиці Ольжича.

Читайте також, що що поблизу села Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася серйозна аварія, яку спровокував співробітник поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися