У Київській області підліток на мотоциклі на смерть збив жінку (ФОТО)

Мотоциклістові 16 років

У селищі Калинівка, що в Київської області, мотоцикліст збив на смерть жінку. Загиблої було 44 роки. Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на власні джерела.

За словами видання ввечері 24 вересня неподалік від Василькова 16-річний хлопець на мотоциклі збив жінку, яка їхала на велосипеді. На місце події були викликані співробітники поліція і бригада швидкої допомоги.

Жінку з травмами медики доставили до лікарні. Через деякий час потерпіла померла. Травми, отримані в результаті ДТП, виявилися несумісними з життям.

picture

Також видання повідомляє, що хлопцеві, який був за кермом мотоцикла, 16 років. На цей момент подробиці події встановлюють співробітники поліції. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві за водіння в стані алкогольного сп'яніння судити суддю. Працівниця держустанови уникала отримання протоколу про порушення. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що під Києвом п'яний водій влаштував перегони та стрілянину з поліцією. Водій автомобіля направив на поліцейських зброю і зник, зламавши шлагбаум. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися