У Києві на Борщагівці чоловік жорстоко вбив жінку на дитячому майданчику (Фото)

У Святошинському районі столиці на Борщагівці чоловік жорстоко зарізав жінку на дитячому майданчику - трагедія трапилася на вулиці Гната Юри. Про це повідомили в прес-службі Головного управління національної поліції в Києві.

Повідомляється, що зловмисник, який убив 36-річну жінку на дитячому майданчику був затриманий, він завдав жертві 11 колото-різаних ран і кілька днів переховувався від правоохоронців. Тіло вбитої знайшли на вулиці Гната Юри.

Слідство з'ясувало, що жінка познайомилася з чоловіком на вулиці і запропонувала йому випити, однак той відмовився, через що між ними почався конфлікт. Почалася бійка, в якій чоловік дістав ніж і почав бити ним жінку, коли зрозумів, що вона не дихає, вбивця втік з місця злочину.

Через шість днів пошуків зловмисника було знайдено і затримано, ним виявився 43-річний уродженець Хмельницької області, який переховувався від правосуддя в підвальних приміщеннях. Його судитимуть за умисне вбивство.

Нагадаємо, що в центрі столиці в ніч з 25 на 26 вересня невідомі люди побили відомого вуличного музиканта Дениса Опару, який відомий як Денчик. Напередодні йому погрожували розправою за пісні російського репера Моргенштерна.

Молода людина отримував погрози за те, що співав пісні російського виконавця Моргенштерна, якому нещодавно заборонили в'їзд в Україну. Потерпілому після побиття викликали швидку допомогу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися