У киянки вилучили наркотики на суму майже півмільйона гривень

Жінка регулярно отримувала за рецептом нарковмісні ліки, які в подальшому перепродавала за завищеними цінами

У мешканки столиці правоохоронці вилучили наркотики на суму майже 500 000 гривень. Про це повідомляє Національна поліція України на сторінці Facebook.

Повідомляється, що перебуваючи на обліку наркозалежних, жінка регулярно отримувала за рецептом нарковмісні ліки, які в подальшому перепродавала за завищеними цінами.  Також жінка сама виготовляла і збувала інші наркотики рослинного походження.  Тепер їй загрожує до восьми років ув'язнення.

В прес-службі поліції повідомили, що під час санкціонованого обшуку квартири правоохоронці вилучили таблетки "трамадол", "бупреморфін", один кілограм марихуани та 1,5 кілограма макової соломки.  Орієнтовна вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного ринку" становить близько 500 000 гривень.  Виявлені речові докази вилучили та направили на експертизу, а зловмисницю затримали.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві поліція затримала студента, який продавав наркотики в гуртожитку. Правоохоронці встановили, що заборонені речовини студент купував в інтернеті, а після збував їх з метою заробітку



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися