В елітному селищі під Києвом сталася смертельна ДТП: двоє людей загинули (Фото)

В елітному селищі Козин Київської області сталася смертельна ДТП за участю вантажного і легкового автомобілів. Аварія забрала життя двох людей, ще троє отримали каліцтва і були госпіталізовані. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Київської області.

Відомо, що близько сьомої ранку 29 вересня на вулиці Старокиївська в Козині біля дамби зіткнулися вантажівка Mercedes і легковий автомобіль марки Toyota. В результаті зіткнення загинуло двоє людей, ще трьох госпіталізували в лікарню.

Рух ускладнено в обох напрямках, слідча група встановлює причини і обставини трагедії. Поліція закликала водіїв з розумінням поставитися до тимчасових ускладнень в русі.

Нагадаємо, що на трасі міжнародного значення "Київ - Чоп" тривають будівельні роботи зі зведення дворівневої естакади. Про чергові обмеження руху транспорту на під'їзді до столиці водіїв попередили в Службі автомобільних доріг України.

Дворівневу транспортну розв'язку на трасі "Київ - Чоп" будують біля селища Стоянка. Будівельні роботи на цій ділянці почали кілька місяців тому. Через зведення дворівневої естакади під Києвом періодично перекривають рух транспорту. Чергове обмеження ввели з 28 вересня по 1 жовтня. На місці будівництва тимчасово закрита смуга для руху автотранспорту в напрямку Києва, повідомили в "Укравтодорі".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися