У Києві на Оболоні вибухнув трансформатор: жителі залишилися без світла (Відео)

В Оболонському районі столиці на Оболонському проспекті в ніч з 29 на 30 вересня стався вибух і пожежа на трансформаторі, який знеструмив найближчі будинки. Причина вибуху поки невідома. Про це стало відомо з сюжету на телеканалі "Київ".

Повідомляється, що вісім будинків на Оболонському проспекті залишалися без світла більше доби, біля місця події працювали рятувальники, співробітники ДТЕК і експерти, які з'ясовували причину пожежі.

Під час гасіння самої пожежі світло пропало в 20 будинках, деяким повернули електропостачання через годину після ліквідації загоряння. Трансформатор повністю згорів і непридатний до використання.

Нагадаємо, що в столиці несподівано змінилися тарифи на комунальні послуги - мова йде про зниження цін на опалення і гарячу воду для побутових споживачів від "Київтеплоенерго. Про це повідомляє видання" Бізнес Цензор ".

Відомо, що Національна комісія з державного регулювання у сферах енергетики та житлово-комунальних послуг збільшила тарифи на виробництво тепла для "Київтеплоенерго" і ряду інших компаній.

Відзначається, що тарифи на тепло і гарячу воду для побутових споживачів-клієнтів "Київтеплоенерго" знизилися на 4 відсотки - тепер необхідно платити 900,67 гривень за Гкал. Тарифне підвищення лягає на непобутових споживачів, а саме - промисловість, бюджетні та релігійні організації.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися