У поліції Києва відреагували на побиття інспектора з паркування

Нападника впіймали за кілька годин

У центрі Києва водій легковика побив інспектора з паркування та втік з місця події. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

Водій автомобіля "Шкода" запаркувався у другій смузі, чим зупинив рух транспорту, який рухався позаду. Інспектор з паркування побачив порушення та почав складати постанову на порушника. У цей момент водій авто наніс удар в обличчя паркувальнику, сів в автівку та втік з місця події. Інцидент трапився на Печерську, на вулиці Генерала Алмазова, зазначили у поліції.

Нападника розшукали менш ніж на дві години. Особу водія 1985 року народження встановили та затримали. За фактом хуліганський дій на Печерську відкрито кримінальне провадження. Водію, який побив інспектора з паркування, загрожує до п’яти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва побили інспектора з паркування. У мерії столиці заявили, що посилять безпеку комунальних працівників за допомогою представників Муніципальної варти Києва. 

Нагадаємо, перші два тижні з початку дії нових тарифів на парковку в Києві водіїв не штрафували за їх несплату. До 16 липня інспектори з паркування не виписували штрафи водіям за несплачену парковку, а замість цього вели роз'яснювальну кампанію.

Нові тарифи на паркування в Києві набули чинності з 1 липня. Найвища вартість парковки зараз у центрі столиці. За одну годину доведеться заплатити 35 грн. У прилеглих до центру Києва територіях вартість однієї години паркування становить 25 грн. Не змінилися тарифи на парковку в спальних районах столиці — 5 грн за годину. Безплатними залишаються парковки у вихідні та святкові дні, а також з 22:00 до 08:00 — у робочі.

Читайте також, що в будівлі Офісу президента чоловік намагався спалити себе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

21 жовтня 2021, 04:53

Плохо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися