У Києві "мисливець" на птахів підстрелив перехожого (ФОТО)

Інцидент трапився у Солом’янському районі столиці

У Києві затримали місцевого мешканця, який із пневматичної гвинтівки поранив перехожого. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

Інцидент трапився на вулиці Преображенській у Солом’янському районі столиці. Киянин відкрив вогонь із балкона квартири та поранив у шию перехожого. Пораненого чоловіка госпіталізували з непроникним пораненням шиї. Його стан задовільний. Менш ніж за годину поліціянти затримали стрільця.

Затриманий чоловік пояснив правоохоронцям, що нібито вирішив постріляти з пневматичної рушниці "по пташках", а у перехожого поцілив випадково. З помешкання киянина 1989 року народження вилучили гвинтівку та набої до неї. Зброю направили на експертизу. "Мисливцю" загрожує до семи років в’язниці.


Нагадаємо, у Київській області обстріляли автомобіль, в якому перебував перший помічник президента України Володимира Зеленського Сергій Шефір. Збройний напад на автівку шокував не лише постраждалих, а й багатьох політиків.  Внаслідок обстрілу було поранено водія першого помічника президента, сам Сергій Шефір не постраждав. Збройний напад стався на дорозі між селами Лісники та Ходосівка. За фактом замаху на вбивство Сергія Шефіра розпочато кримінальне провадження.

Читайте також, як під Києвом п’яний водій влаштував перегони та стрілянину з поліцією.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися