Український актор потрапив у ДТП в Києві - ЗМІ

На щастя, актор не постраждав

У ніч на 3 жовтня в Дніпровському районі Києва сталося ДТП. За інформацією ЗМІ, в одному з автомобілів знаходився відомий український актор Михайло Жонін. Про це повідомляє видання "Обозреватель", посилаючись на пост ГО "Автопатруль Майдан" у Facebook.

Так, на Микільсько-Слобідській вулиці Volkswagen протаранив припарковані Subaru і Mercedes. Як виявилося, водій не впорався з керуванням, в результаті чого сталася дорожньо-транспортна пригода.

За інформацією джерела, одним із пасажирів автомобіля Volkswagen виявився український актор Михайло Жонін, відомий свохми ролями в серіалах "Пес", "Єфросинія", "Щуролов", "Закляті друзі", "Ялинка на мільйон", "Комора життя", а також багатьох інших.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції. На щастя, допомога медиків нікому з учасників ДТП не знадобилася. Подробиці інциденту встановлюються.

На сторінці ГО "Автопатруль Майдан" у Facebook опублікували відео з місця події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Київ" інформувало читачів про те, що на Оболоні через підпал згоріло чотири автомобілі. Якщо винуватців вдасться знайти, їм загрожує за скоєне від 3 до 10 років тюремного ув'язнення. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві помітили смішного пса, який знає ПДР краще людей. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися