На Оболоні через підпал згоріло чотири автомобілі

У четвер вночі, 30 вересня, в Оболонському районі столиці невідомі підпалили кілька автомобілів. Якщо винуватців вдасться знайти, їм загрожує за скоєне від 3 до 10 років тюремного ув'язнення. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

Відомо, що автомобілі загорілися у дворі 26-поверхового житлового будинку, який розташований на проспекті Героїв Сталінграда, 12-Е. Слідчі Оболонського управління поліції почали кримінальне провадження.

Пожежники, які приїхали на місце події встановили, що спочатку загорілися автомобілі Mitsubishi та Honda CR-V. Потім полум'я перекинулося на поруч припарковані машини Mercedes CLA 250 і Toyota RAV-4. Рятувальники за півгодини загасили пожежу, але вогонь встиг повністю знищити кросовер Honda CR-V і суттєво пошкодити ще три автомобілі.

До слова, схожий випадок стався нещодавно в селі Крюковщина під Києвом. Там, на стоянці новобудови комфорт-класу ЖК "Paradise Avenue" згоріли п'ять автомобілів. Палія зафіксували камери відеоспостереження.

Нагадаємо, в Бучі затримали чоловіка, який підпалив будинок через ревнощі. Ним виявився 43-річний місцевий житель. Підпал він зробив за допомогою пляшки з горючою сумішшю. Чоловіка затримали. За навмисне пошкодження майна винуватця загрожує до 10 років в'язниці.

Раніше видання "Коментарі. Київ "повідомляло, що в столиці власник однієї з квартир навмисно підпалив своє житло в багатоповерхівці. На місці події рятувальники з'ясували, що дим йде через вентиляційну шахту з однієї з квартир. Осередок пожежі знайшли на дев'ятому поверсі. Пожежники зламали двері й виявили три вогнища вогню на загальній площі в десять квадратних метрів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися