У Києві безвісти пропав підліток (ФОТО)

З дня зникнення хлопця минуло вже дві доби

У Голосіївському районі Києва безслідно пропав Агейкин-Коцюк Іван Олегович 2003 року народження. Про це повідомляється на сторінці "Розшук дітей ГУНП в місті Києві" у Facebook.

За словами джерела, 1 жовтня Іван вийшов з дому і до вечора не повернувся. Родичі забили тривогу. Самостійні пошуки не дали ніяких результатів, тому було прийнято рішення звернутися за допомогою в поліцію.

Особи прикмети: зріст 175-178 см, худорлявої статури, коротке світле волосся, блакитні очі, на вигляд 17 років.

У день зникнення був одягнений: чорна куртка "Adidas", темно-коричневі джинси, сірі замшеві кросівки.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцеперебування Агейкіна-Коцюка Івана Олеговича, просять негайно повідомити про це за телефоном "102". Будь-яка деталь у цій справі може виявитися дуже важливою в ході пошуків зниклого.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що український актор потрапив у ДТП в Києві. Він знаходився на пасажирському сидінні авто. Детальніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві створять інтерактивну карту доступності. Мета такої карти - забезпечення умов для повноцінного користування міським середовищем. Детальніше читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися