У Київській області впіймали серійного злочинця: ВІДЕО затримання

У зловмисника вилучили два ручних протитанкових гранатомети, гранату Ф1, обріз рушниці, пістолет, а також численні пристосування для злому замків і проникнення у будівлі

У Бориспільському районі Київської області був затриманий серійний злочинець, причетний до пограбувань офісів і ювелірних магазинів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За словами начальника поліції, зловмисника вдалося зловити після того, як він разом зі спільником скоїли крадіжку тютюнових виробів в магазині в селі Мала Олександрівка та потрапив на камеру відеоспостереження. Загальна сума збитку склала 70 тисяч гривень.

picture

По гарячих слідах одного фігуранта затримали, а в його будинку виявили чималий арсенал зброї: Два РПГ, граната Ф-1, вогнепальну зброю, а також різні пристосування для злому замків.

picture

Було встановлено, що злочинець раніше вже відбував покарання у в'язниці за розбійні напади в складі ОЗГ на приватні квартири. Однак після виходу на свободу члени банди знову продовжили займатися крадіжками. Затриманий підозрюється у серії крадіжок з ювелірних магазинів і офісів. На цей момент ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві "мисливець" на птахів підстрелив перехожого. Пораненого чоловіка госпіталізували з непроникливим пораненням шиї. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в будівлі Офісу президента чоловік намагався спалити себе. Детальніше про подію читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися