У Київській області горіла лікарня: 13 людей евакуювали, є постраждалий

На місці працювали співробітники ГСЧС

У місті Біла Церква, що на Київщині, рано вранці сталася надзвичайна подія - в одній з лікарень сталася пожежа. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України.

За інформацією джерела, сьогодні, 4 жовтня, приблизно о 5:30 ранку, в першій міській лікарні сталася пожежа. Про подію на лінію "101" повідомили співробітники медичного закладу.

Прибувши за вказаною заявником адресою, рятувальники встановили, що загоряння сталося в одній з палат, що розташована на другому поверсі двоповерхового лікарняного будівлі.

Було встановлено, що в палаті відбулося замикання електроустаткування з послідуючим горінням. На ліквідацію загоряння співробітники ДСНС витратили приблизно 20 хвилин. Всього залучалось 18 осіб і п'ять одиниць техніки.

З медперсоналом проведена евакуація 13 пацієнтів. В результаті події постраждав чоловік 1945 року, який знаходився в тій самій палаючій палаті. Його передали медикам для надання допомоги.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що Дарницькому районі Києва сталася пожежа в інженерній гімназії. Півтори тисячі учнів вивели з освітнього закладу. Детальніше про цю подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, чи був підпал в Миколаївському костьолі за версією поліції. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.


Читайте также