Забив палицею: в Києві 32-річний чоловік убив співмешканку (Фото)

У Голосіївському районі української столиці чоловік забив до смерті свою співмешканку палицею - причиною став конфлікт під час спільного розпивання алкогольних напоїв. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Відомо, що правоохоронці отримали повідомлення про те, що в недобудованому будинку в Моторному провулку чоловік виявив труп своєї співмешканки. Поліція відновила картину злочину і з'ясувала, що під час розпиття алкоголю між співмешканцями виник конфлікт, в результаті якого чоловік схопив палицю і завдав множинні удари по голові жертви. Вона померла на місці від отриманих травм, сам чоловік спочатку сказав, що жінка була мертва, коли він прийшов.

Докази, які зібрали слідчі, не підтвердили дану версію. Підозрюваним виявився місцевий житель 1989 року народження, він раніше був судимий за майнові злочини, йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, що в Києві 38-річну жінку судитимуть за підозрою у вбивстві поліцейської.   Підозрювана вдарив а   поліцейську 1983 року народження пляшкою по голові, а потім завдала їй 55 ударів ножем по тілу. В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що між двома жінками стався конфлікт, в ході якого підозрювана вдарила поліцейську пляшкою по голові, а потім завдала їй 55 ударів ножем по тілу. Від травм жінка загинула на місці.

Затриманої повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства. У разі доведення вини підозрюваної загрожує 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин

4 жовтня 2021, 12:32

За такие зверства 15 лет мало - это сейчас любой скажет... В УК должны быть изменены сроки по тяжести преступлений как в нормальных странах Европы - 10...15...20...25... и пожизненное.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися