Пожежа в лікарні Білої Церкви: одна з пацієнток померла (ФОТО)

Врятувати пацієнтку, яка перебувала в палаючій палаті, не вдалося

У Мережі з'явилися перші кадри з лікарні Білої Церкви, де рано вранці сталася пожежа. Також правоохоронці прокоментували цю НП. Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області в Facebook.

За словами пресслужби поліції, пожежа сталася у відділенні гематології Білоцерківської міської лікарні №1. Незабаром на місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група. Крім цього були залучені рятувальники, медики та фахівці-криміналісти.

За попередньою інформацією, включений в одній з палат обігрівач міг стати причиною пожежі. Внаслідок несправності електроприладу загорівся матрац одного з пацієнтів.

picture

Як стало відомо, після евакуації всіх пацієнтів і персоналу на вулицю, 74-річна жінка, яка перебувала в тій самій палаті, померла.

Після встановлення всіх обставин події буде визначена її правова кваліфікація та відкрите кримінальне провадження.

Також в поліції опублікували фотографії з місця події.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що в міській лікарні Білої Церкви відбувся спалах в одній з палат. В той самий час там перебувала пацієнтка. На місце прибули співробітники ДСНС, евакуювали персонал і пацієнтів, а потім ліквідували загоряння. Детальніше про те читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про "мінування" НПУ ім. Драгоманова. Викладачів і учнів екстрено евакуювали. У Мережі з'явилося відео з місця події. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися