Їхала на зелений: у Києві сталася ДТП з ведучою телеканалу "Наш" (Відео)

У Києві 4 жовтня ведуча телеканалу "Наш", який належить екснардепу від "Партії регіонів" і "Опоблоку" Євгену Мураєву, потрапила у ДТП. Йдеться про Анастасію Гусарєву. Про це вона розповіла в ефірі згаданого телеканалу.

За її словами, вона їхала на зелений сигнал світлофора, коли в неї врізався водій автомобіля Toyota. Гусарєва зазначила, що винуватець хотів втекти з місця ДТП, проте його заблокував таксист. На місце подій прибули дві машини поліції.

Водій не мав при собі документів і відмовлявся називати своє ім'я, вона також зазначила, що коли чоловік знімав маску, від нього доносився явний запах алкоголю.

Нагадаємо, що в Деснянському районі української столиці помітили громадський транспорт, який ходить на уявних маршрутах - йдеться про маршрутки на Лісовому масиві. Про це повідомили на сторінці "Лісовий масив" в Facebook.

У спільноті опублікували знімки маршруток, які ходять за маршрутами "Ленінградська площа", "Жукова" і так далі, назви вулиць поміняли п'ять років тому в рамках виконання закону про декомунізацію.

Біля станції метрополітену "Чернігівська" припаркувалася маршрутка, на якій були вказані старі назви вулиць Києва. Ленінградська площа та вулиця Жукова були перейменовані у 2016 році в Дарницьку площу і вулицю Кубанської України відповідно.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алкоголик

6 жовтня 2021, 12:24

Пфф, чи не событие! Какуе-то журналистку зацепили и они "трЫмають на пульси ход событий". Такого в столице каждый день полно. Чи не новость бля) Не позорьтесь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися