У Броварах сталася ДТП за участю поліцейського (ФОТО)

У місті зіткнулися два легкових автомобіля

У Броварах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілей, одним з яких керував правоохоронець. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Аварія сталася у вівторок, 5 жовтня, близько 16:00. На перехресті вулиць Київської та Пушкіна зіткнулися два легкових автомобіля. За попередніми даними, 30-річний водій автомобіля Mazda при повороті ліворуч не надав перевагу в русі автомобілю "ЗАЗ Sens" під керуванням столичного поліцейського.

Внаслідок ДТП травмованого 27-річного правоохоронця доставили до лікарні. Про інших постраждалих в аварії не повідомляється. За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрили кримінальне провадження. На час досудового розслідування ДТП призначили низку експертиз.

Раніше у Броварах на зупинці громадського транспорту сталася ДТП з постраждалими. У центрі міста зіткнулися мікроавтобус Mercedes та легковий автомобіль Volkswagen. Внаслідок зіткнення легковик від удару відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходились люди. Внаслідок ДТП на зупинці громадського транспорту травмована жінка.

Загалом за даними Патрульної поліції Київської області, з початку 2021 року в регіоні зафіксували майже 12,5 тисяч ДТП, з них — 1209 із потерпілими. В аваріях на дорогах Киъвськоъ областы за 9 місяців травмовано 1529 людей, 163 людини загинули. Найбільш поширеними причинами ДТП є порушення правил маневрування — 5031 випадків, недодержання дистанції — 2935 та перевищення безпечної швидкості — 2286.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися