У Броварах легковик влетів у зупинку громадського транспорту (ФОТО)

У місті зіткнулися мікроавтобус та легкова автівка

У Броварах на зупинці громадського транспорту сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Про це повідомили у місцевій поліції, передають "Коментарі".

Аварія сталася у неділю, 3 жовтня, вранці. У центрі Броварів зіткнулися мікроавтобус Mercedes та легковий автомобіль Volkswagen. За інформацією правоохоронців, на перехресті водій автомобіля Volkswagen повертал ліворуч та не надав перевагу мікроавтобусу Mercedes. Внаслідок зіткнення легковик від удару відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходились люди.

Внаслідок ДТП на громадській зупинці травмована жінка. 30-річній постраждалій лікарі надали необхідну медичну допомогу. Про інших потерпілих у поліції Броварів не повідомляють. Усі обставини ДТП з’ясовують слідчі.

Нагадаємо, у відділенні гематології Білоцерківської міської лікарні №1 сталася пожежа. Включений в одній з палат обігрівач міг стати причиною надзвичайної ситуації. Внаслідок несправності електроприладу загорівся матрац одного з пацієнтів. Після евакуації всіх пацієнтів і персоналу лікарні, стало відомо, що 74-річна жінка, яка перебувала в тій самій палаті, померла.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва сталася пожежа в інженерній гімназії. У цей час в навчальному закладі, розташованому на вулиці Княжий затон, 12-А, тривали уроки. Півтори тисячі учнів евакуювали.

Читайте також, що у Києві через загрозу вибуху евакуювали студентів та викладачів Національного педагогічного університету імені Драгоманова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися