Вбивство родини у ДТП під Києвом: нові подробиці

Яким був винуватець ДТП, в якому загинула сім'я, розповіли близькі

Алкоголь, наркотики, пияцтво і злодійство... Так про водія Антона Желепу, підозрюваного у скоєнні ДТП під Києвом, у результаті якого загинула сім'я, відгукуються ті, що живуть з ним по сусідству кияни. Як розповіли джерела "Коментарів", чоловік не раз фігурував у скандалах: заснув голим і п'яним на лавці біля будинку,  відбив нирку дружині. Раніше Антон працював в супермаркеті неподалік – сортував сміття. Періодично виносив сусідам на продаж продукти за заниженими цінами. Але потім з роботи його звільнили. За словами сусідів, у нетверезому стані чоловік був дуже неадекватною і страшною людиною. "Всі його знають, він вживав і алкоголь, і наркотики, міг спати на лавці п'яним і голим. Як-то розбив цеглою кіоск, тому що йому щось продати відмовилися. Під під'їздом кричав, сусіди викликали поліцію. Напевно, ще й крав – іноді торгував якимись прикрасами", - поділились враженнями сусіди. При цьому, у чоловіка є сім'я: дружина і три доньки (старша дитина від попереднього шлюбу дружини).

"Він змінював і відкрито говорив, як йому подобаються молоді дівчатка. Після того, як дружина народила третю дитину, він її побив – відбив нирки. Жінку прооперували, їй видалили одну нирку. А Антон потім сидів на лавочці і хвалився, що це він її так гупнул". Хоча дружина у нього нормальна, не п'є", - кажуть мешканці.

Дружину періодично бив і дітям до уваги чоловік теж не виявляв, відзначають сусіди. Дуже рідко його могли побачити у дворі з коляскою. А якщо й виходив погуляти з дитиною, то з пляшкою не розлучався. Варто відзначити, що останнім часом дружина з Желепою не жила. Сусіди кажуть, що жінка забрала дітей і поїхала до своєї бабусі.

Страшна аварія, судячи з поведінки фігуранта, їх не здивувала, кажуть сусіди. Хоча особистого авто жителі у Желепи ніколи не бачили.

При цьому, наголошує наш співрозмовник, батьки Антона – інтелігентні люди, а його брат – шанована людина.

"Він один такий неадекватний в сім'ї – молодша дитина. Хоча батьки у нього дуже хороші. Свого часу брат йому допомагав, але Антон цього не цінував, міг напитися, задиратися до людей, не раз були бійки", - розповіли мешканці.

За словами сусідів, у Антона не було конкретної компанії, але він ніколи не відмовлявся від стопки, якщо хтось пропонував.

"Коли був п'яним або під наркотиками, то казав, що йому по барабану, що з ним буде. Не боявся ні поліції, нічого. Жив сьогоднішнім днем. Поліція була в курсі його дебоширств, але, приміром, відзначатися він ніколи не ходив", - характеризують затриманого сусіди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що в той час як винуватиця ДТП з людськими жертвами Олена Зайцева безтурботно засмагає на сонечку у дворі виправного центру, на Київщині сталася ще одна трагедія. У ДТП за участю двох автомобілів загинули чотири людини. Інцидент стався у Голосіївському районі Старообухівського шосе.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися