Били і погрожували вирізати око: охоронців ТРЦ "Гулівер" звинуватили в тортурах підлітків (ФОТО)

Охорону столичного ТРЦ Гулівер звинуватили в побитті і тортурах підлітків

Охорону столичного торгово-розважального центру "Гулівер" звинуватили в побитті і тортурах підлітків. Йдеться про побиття сина українського режисера і актора Юрія Рудого. Про це він сам повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Він заявив, що сина побила охорона торгового центру, а також катувала в кімнаті охорони, забравши всі речі і телефон. За його словами, син з одним підходили до ескалатора, де у них виникла суперечка з охоронцем, який переріс в бійку. Підбігли ще кілька охоронців і повели хлопців в кімнату.

Там його сина нібито били до того моменту, поки він не втратив свідомість, а друга зламали ребра. Також охоронець крутив ножем біля особи хлопця і погрожував вирізати око. Після двох годин утримання хлопців відпустили з погрозами, що якщо вони напишуть заяву в поліцію, то їх уб'ють.

Нагадаємо, що в Солом'янському районі столиці на Чоколівці трапилася трагедія - 13 річна дівчина стрибнула з вікна 10 поверху і загинула на місці при падінні

Вчинок дівчини, імовірно, був суїцидом, вона проживала разом з мамою і дивно поводилася останнім часом. Перед падінням вона попрощалася з родичами і друзями. Трагедія сталася на вулиці Новгородська, 3.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


янеробот

9 жовтня 2021, 14:16

всё чушь и бред, особенно "наказать за то, что они посмели". Больше людям нечем заняться, типа, судиться с охранниками магазина, наказывать... Жаль, забыли историю с Мазурком. И вообще, задержать пацана не нарушая законодательство могут только сотрудники органов правопорядка, охранники к ним не относятся

IG

7 жовтня 2021, 11:15

Имхо,чушь и бред.Заявлено для того,чтобы наказать охрану,что они ПОСМЕЛИ задержать пацана.Не могут охранники быть настолько отбитые,чтобы не понимать,что их якобы действия - чистая уголовка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися