У Київській області з ножем напали на таксиста: потерпілий у лікарні (ФОТО)

Нападнику загрожує до 8 років в'язниці

У Бучанському районі Київської області 50-річний водій таксі отримав ножове поранення в живіт і груди. На цей момент потерпілий знаходиться в лікарні. Про це повідомляється на сторінці Бучанського районного управління поліції в Facebook.

За словами джерела, 44-річна вагітна жінка викликала таксі, щоб перевезти речі з одного приміщення в інше. Водій вирішив допомогти пасажирці донести її речі.

Опинившись у квартирі, таксист побачив чоловіка, який відразу став поводитися агресивно стосовно вагітної жінки. Водій тут же зробив зауваження незнайомцю, однак той у відповідь схопив в руки ніж і завдав удар в груди таксисту.

picture

50-річного потерпілого чоловіка доставили в місцеву лікарню. На місце події були викликані правоохоронці.

Поліцейські встановили, що вагітна жінка знімала квартиру в одному з будинків по вулиці Українській і мала намір виїхати з неї. Чоловік, який напав на таксиста, виявився господарем цієї квартири.

picture

Поліціянти затримали зловмисника згідно ст. 208 КПК України. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин зловмисникові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на термін від п'яти до восьми років.


picture


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував про те, що в Києві чоловік зґвалтував малолітню дочку. Чоловік запросив дитину до себе додому, щоб подивитися разом фільм, але потім став погрожувати та примушувати до інтиму. Детальніше про подію читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що Броварах конфлікт через таксі закінчився стріляниною. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися