У Броварах конфлікт через таксі закінчився стріляниною (ФОТО)

Подробиці розповіли у поліції

У Броварах двоє чоловіків не поділили таксі, конфлікт закінчився стріляниною. Про це розповіли у поліції Київської області, передають "Коментарі".

Інцидент стався на одній з вулиць Броварів. Двоє чоловіків напідпитку одночасно викликали таксі. Коли приїхав автомобіль, вони не змогли визначитися, хто перший поїде. Конфлікт переріс у бійку, під час якої один із чоловіків вистрелив опоненту в груди, сів у таксі та зник з місця події.

Правоохоронці, які прибули на місце інциденту, встановили особу та розшукали стрілка. За місцем проживання 47-річного мешканця Броварів вилучили травматичну зброю, з якої він поранив потерпілого. Пораненому 32-річному чоловіку надали медичну допомогу та від госпіталізації він відмовився. За фактом умисного легкого тілесного ушкодження відкрили кримінальне провадження. Усі обставини інциденту з’ясують під час слідства, додали у поліції Київської області.


Нагадаємо, у Києві затримали учасника угруповання незаконних збройних формувань "ДНР", яке у 2014 році займалося ліквідацією поранених у бою українських військових. Мешканець непідконтрольного українській владі Донецька прибув до столиці з окупованого Криму та оселився в одному з київських хостелів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території центральних автомобільного та залізничного вокзалів підпаювали та обкрадали людей, один з випадків виявився смертельним. Схему розбійних нападів організував раніше судимий 38-річний мешканець столиці. У спільники чоловік залучив працівника кафе на території сусіднього супермаркету, свою знайому, яка відволікала потерпілих, та інших осіб.

Читайте також, що у Вишневому затримали озброєного чоловіка, який відкрив вогонь по автівці водія через зауваження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися