Стрілянина під Києвом: водій відкрив вогонь по автівці опонента (ФОТО)

У Вишневому затримали озброєного порушника, який відкрив вогонь по автівці водія через зауваження. Про це розповіли в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, у Вишневому 30-річний водій Volkswagen створив аварійну ситуацію на дорозі. Через це 33-річний керманич автомобіля Renault зробив йому зауваження. У відповідь порушник правил дорожнього руху схопив пістолет та почав стріляти по автівці.

Як з'ясували правоохоронці, між водіями виникла конфліктна ситуація на дорозі, під час якої один із чоловіків здійснив кілька пострілів з пістолету по автомобілю опонента.

Озброєного керманича затримали. Ним виявився уродженець Полтавської області. Під час обшуку в нього вилучили пневматичний пістолет калібру 4,5 мм. Зброя була без маркування, повідомили в поліції.

Наразі затриманому оголосили підозру в хуліганстві. Водію загрожує від трьох до семи років тюрми. Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Нагадаємо, у Києві до чергової частини поліції зателефонував чоловік і повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради. Після повідомлення про вибухівку до будівлі державної установи направили наряди поліції та оперативну групу. 

Столичні спецпризначенці за кілька хвилин затримали псевдомінера. Ним виявився 30-річний уродженець Волинської області.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що під Києвом у житловому будинку стався вибух, а після нього — пожежа. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждало вісім осіб. Крім того, у квартирі на третьому поверсі, звідки й почалася пожежа, виявили тіло чоловіка з численними пораненнями. 

Під час судового процесу, який відбувся у Києво-Святошинському суді столиці, стали відомі нові подробиці та запобіжний захід підозрюваному в жорстокому вбивстві чоловіка й підпалі багатоквартирного будинку у Білогородці.

Читайте також, як на залізничному вокзалі Фастова п’яний чоловік накинувся на правоохоронців. Інцидент стався близько третьої години ночі на Привокзальній площі. 

Чоловік напідпитку зненацька кинувся до поліцейських, з розгону стрибнув на лобове скло службового автомобіля та вдарив по обличчю одного з правоохоронців. Після цього нападник спробував втекти з місця події, проте його затримали. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

11 липня 2021, 12:50

33-летний руководитель автомобиля...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися