У Києві готували вибух біля Верховної Ради: що відомо

Подробиці розповіли у столичній поліції

У Києві чергової частини поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що готується вибух біля будівлі Верховної Ради. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Після повідомлення про вибухівку до будівлі державної установи направили наряди поліції та слідчо-оперативну групу. За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Печерського управління поліції Олександра Самусенко, столичні спецпризначенці за кілька хвилин затримали псевдомінера. Ним виявився 30-річний уродженець Волинської області. У чоловіка вилучили мобільний телефон, який направили на експертизу, зазначив Самусенко.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 259 Кримінального кодексу України. За хибне повідомлення про вибух чоловіку загрожує до восьми років тюрми, додали у поліції.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 21 червня під Києвом у житловому будинку стався вибух, а після нього — пожежа. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждало вісім осіб. Крім того, у квартирі на третьому поверсі, звідки й почалася пожежа, виявили тіло чоловіка з численними пораненнями. Під час судового процесу, який відбувся у Києво-Святошинському суді столиці, стали відомі нові подробиці та запобіжний захід підозрюваному у жорстокому вбивстві чоловіка та підпалі багатоквартирного будинку у Білогородці.

Нагадаємо, на залізничному вокзалі Фастова п’яний чоловік накинувся на правоохоронців. Інцидент стався близько третьої години ночі на Привокзальній площі Фастова. Чоловік напідпитку зненацька кинувся до поліцейських, з розгону стрибнув на лобове скло службового автомобіля та вдарив по обличчю одного з правоохоронців. Після цього нападник спробував втекти з місця події, проте його затримали. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися