На Київщині п’яний чоловік накинувся на поліцейських (ВІДЕО)

Інцидент стався на залізничному вокзалі Фастова

На залізничному вокзалі Фастова п’яний чоловік розбив скло поліцейського автомобіля та вдарив правоохоронця. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Інцидент стався близько третьої години ночі на Привокзальній площі Фастова. За даними поліції Київської області, чоловік напідпитку зненацька кинувся до поліцейських, з розгону стрибнув на лобове скло службового автомобіля та вдарив по обличчю одного з правоохоронців. Після цього нападник спробував втекти з місця події, проте його затримали. Затриманим виявився 34-річний житель Фастова.


На місці події працювала слідчо-оперативна група. За фактом насильства щодо правоохоронців відкрито кримінальне провадження, повідомили у поліції Київської області. У відомстві додали, що запобіжний захід чоловіку обере суд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві заблокували масштабний механізм вимагання грошей, який організували власники двох столичних кредитно-фінансових установ. Через незаконне оформлення онлайн-кредитів і від колекторів постраждали понад 60 тисяч людей. Організатори залучили до схеми понад 50 "телефонних колекторів". Найманці телефонували "боржникам", тиснули на людей психологічно й погрожували.

Нагадаємо, у Броварах місцевий мешканець побив та зґвалтував молоду жінку, яка приїхала до нього у гості. Киянка звернулася до поліції Броварів та повідомила, що її зґвалтував знайомий чоловік. За словами 22-річної жительки Києва, він запросив її у гості до свого будинку. Там чоловік зв’язав їй руки та ноги, побив та зґвалтував. Коли на місце події прибули правоохоронці та медики, чоловік намагався втекти, проте його затримали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися