У Києві викрили банду "клофелінщиків": подробиці

Орудували на території столичних вокзалів

У Києві на території центральних автомобільного та залізничного вокзалів підпаювали та обкрадали людей. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними слідства, схему пограбування організував раніше судимий 38-річний мешканець Києва. У спільники чоловік залучив працівника кафе на території сусіднього супермаркету, свою знайому, яка відволікала потерпілих, та інших осіб, зазначили у прокуратурі.

Банда орудувала на території автовокзалу "Київ" та центрального залізничного вокзалу. Потерпілим пропонували вжити спиртне, у яке підсипали сильнодіючі ліки, які призводили до втрати свідомості. У потерпілих відбирали гроші, цінні речі та мобільні телефони. Правоохоронці зібрали докази щодо чотирьох подібних розбійних нападів, зокрема — про один зі смертельним наслідком.

Двох учасників злочинної схеми заарештували та повідомили їм про підозру. Під час обшуків у них вилучили значну кількість речей, які можуть бути доказами аналогічних злочинів. Заарештованим загрожує до 15 років тюрми із конфіскацією майна. Інших учасників банди встановлюють.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва чоловік забив до смерті свою співмешканку палицею. Причиною вбивства став конфлікт під час спільного розпивання алкоголю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва сталася пожежа в інженерній гімназії. У цей час в навчальному закладі, розташованому на вулиці Княжий затон, 12-А, тривали уроки. Півтори тисячі учнів евакуювали.

Читайте також, що у Києві через загрозу вибуху евакуювали студентів та викладачів Національного педагогічного університету імені Драгоманова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися