У Києві затримали бойовика "ДНР": подробиці (ВІДЕО)

Чоловік прибув до столиці з анексованого Криму

У Києві затримали учасника угруповання незаконних збройних формувань "ДНР", яке у 2014 році займалося ліквідацією поранених у бою українських військових. Про це повідомили у Службі безпеки України, передають "Коментарі".

У 2014 році мешканець нині непідконтрольного українській владі Донецька вступив до лав незаконного збройного формування "Оплот", а потім — до розвідувальної групи бойовиків. Затриманий брав активну участь у збройному опорі учасникам антитерористичної операції, зазначили в СБУ. Чоловік також шпигував за українськими військовими на Донбасі для здійснення артилерійських обстрілів позицій Збройних сил України.

Чоловіка затримали під час спецоперації в одному з хостелів Києва. До столиці бойовик прибув з території анексованого Криму. Йому вже оголосили підозру в участі у терористичній організації та за рішенням суду заарештували.

"Брав участь у бойових діях на боці "ДНР", в "Оплоті". Був навідником. Стріляли по стороні України. Поранених — добивав", — розповів українським спецслужбам затриманий. 


Нагадаємо, що у Києві заарештували двох підозрюваних у жахливих вбивствах жінок. Одне з резонансних вбивств сталося у Подільському районі столиці. У квартирі на Виноградарі знайшли розчленоване тіло жінки. Затримали підозрюваного у вбивстві на території Черкаської області при спробі самогубства. Окрім того, у Києві заарештували чоловіка, який виштовхнув жінку із сьомого поверху житлового будинку. Від отриманих травм потерпіла померла. Ця надзвичайна подія сталася на Троєщині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Печерський районний суд Києва наклав арешт на 45 санаторних комплексів орієнтовною вартістю 5 мільярдів гривень. Арешт, накладений на державні підприємства, — це вимушений крок, щоб не допустити збитків бюджету України від незаконної приватизації, зазначили в СБУ. Усі 45 санаторних комплексів були незаконно виведені із державної власності торік.

Читайте також, що столичні поліціянти затримали жителя Полтавської області, якого викрили у зґвалтуванні хлопчика та створенні дитячої порнографії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися