У Київській області поїзд переїхав людину (ФОТО)

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події

На Броварщині на залізничній станції "Бобрик" сталася надзвичайна подія — літнього чоловіка переїхав потяг. Про це повідомляється на сторінці Броварського районного управління в Facebook.

За інформацією джерела, в поліцію надійшло повідомлення, що електропоїзд сполученням "Вінниця-Суми" скоїв наїзд на пенсіонера. На місце події прибули співробітники наряду реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи Броварського районного управління поліції.

Було встановлено, що 72-річний чоловік переходив залізничні колії в момент, коли наближався потяг. На сигнали машиніста пенсіонер не реагував. В результаті поїзд наїхав на пішохода.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. З'ясувалося, що загиблий був жителем села Мокрець.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

На цей момент подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що В Києві сталася масштабна ДТП за участю маршрутки. Водія легковика 1996 року народження госпіталізували у важкому стані. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві в Голосіївському парку знайшли голий повішений труп. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися