В Києві сталась масштабна ДТП за участі маршрутки: 6 людей постраждали

Водія легковика 1996 року народження госпіталізували у важкому стані.

В ніч на неділю, 10 жовтня, біля метро "Лісова" в Києві сталась велика ДТП за участю маршрутки.  Так, водій легковика зіткнувся з автобусом, внаслідок чого останній в'їхав у металеву опору і перекинувся. Про це повідомили у поліції Київської області.

Водій автомобіля Фольксваген на Броварському проспекті не впорався з керуванням і врізався в автобус Ісузу, який рухався попереду.

Зазначається, що п'ять пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. До лікарні госпіталізували трьох осіб, а іншим надали медичну допомогу на місці.

Крім того, водія легковика 1996 року народження госпіталізували у важкому стані.

Відомості про внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Як писали "Коментарі", у Броварах сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових автомобілей, одним з яких керував правоохоронець.

На перехресті вулиць Київської та Пушкіна зіткнулися два легкових автомобіля. За попередніми даними, 30-річний водій автомобіля Mazda при повороті ліворуч не надав перевагу в русі автомобілю "ЗАЗ Sens" під керуванням столичного поліцейського.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися