Київ прибирає з вулиць понад 170 маршруток з підробленими документами

Розірвані договори на обслуговування 21-го міського маршруту

Департамент транспортної інфраструктури КМДА розірвав договори на обслуговування 21-го міського маршруту загального користування з двома перевізниками.

 "На відповідні маршрути будуть спрямовані компенсаторні сили комунального "Київпастрансу", а також інших перевізників.  Безперебійність роботи громадського транспорту є пріоритетом, будь-які спроби маршруточної мафії саботувати перевезення киян лише змусять мерію діяти більш рішуче", - заявив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Рішення про розірвання договорів на маршрутах, на яких загалом здійснюють перевезення 172 автобуси, було ухвалене 6 жовтня.

Зазначається, що перевірка виявила, що на попередні конкурси заради перемоги в них цими перевізниками подавалися сфальшовані дані. Зокрема, невірно вказувалися державні номери та пасажиромісткість автобусів, період оновлення автобусного парку та інформація щодо екологічності машин.

Як писали "Коментарі", незабаром маршрутна мережа міжміських і приміських автобусних маршрутів буде вдосконалена.

За словами Володіна, він разом зі своєю командою зараз працює над тим, що в Київській області були запущені нові приміські та міжміські автобусні маршрути, в тому числі та тих, які з'єднують наші населені пункти зі столицею. Головна мета — зробити транспортне сполучення максимально зручним для людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися