У Київській області відкриють нові автобусні маршрути

Зараз проходить стадія громадського обговорення

Незабаром маршрутна мережа міжміських та приміських автобусних маршрутів буде вдосконалена. Про це повідомив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін повідомив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Володіна, він разом зі своєю командою зараз працює над тим, що в Київській області були запущені нові приміські та міжміські автобусні маршрути, в тому числі та тих, які з'єднують наші населені пункти зі столицею. Головна мета — зробити транспортне сполучення максимально зручним для людей.

На сьогодні Володін спільно з експертами Державного автотранспортного науково-дослідного і проєктного інституту проаналізував діючу мережу. При розробці плану були враховані побажання, які надходили до них від усіх РДА, перевізників та територіальних громад.

Варто підкреслити, що нові автобусні маршрути стануть в деякому роді унікальними. Аналогів їм не було до цього. Наприклад, мова йде про прямий зв'язок між Борисполем і Броварами.

Також Володін зазначив, що зараз проходить стадія громадського обговорення. Вона триватиме 10 днів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів, що в Києві перевізники подали в суд на Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА). Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що в Києві перекрили проспект Бажана і Бориспільську трасу через прибуття іноземних делегацій. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися