У Києві перекрили проспект Бажана і Бориспільську трасу (Карта)

На столичному проспекті Бажана, а також Бориспільській трасі тимчасово обмежили рух транспорту

У Дарницькому районі столиці тимчасово обмежили рух транспортних засобів на проспекті Миколи Бажана та Бориспільському шосе через прибуття іноземних делегацій. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Києва.

Відомо, що через прибуття іноземних гостей з нагоди 80-ї річниці масових розстрілів у Бабиному Яру з 08:00 до 23:00 6 жовтня в столиці будуть введені тимчасові обмеження руху. Зокрема, буде перекрито Бориспільське шосе (від аеропорту "Бориспіль" до Харківської площі) і проспект Бажана (від Харківської площі до Південного мосту).

5t9eq-077HynYt7j6C8lpu0Z4.jpg

z70kYuI0XblvpqIQq30xcwc89.jpg

Нагадаємо, що в столиці частково перекрили рух транспортних засобів на естакаді Південного мосту через проведення ремонтних робіт - дорожники замінять деформаційні шви.

Відомо, що обмеження руху транспорту в напрямку лівого берега буде діяти до 15 грудня. На естакаді Південного мосту проведуть роботи по ремонту опор з заміною деформаційних швів. Сам ремонт почався ще в початку серпня, проте весь період він тривав під проїзною частиною ..

До середини грудня ділянку буде частково перекритий для проїзду, за даний період дорожники запланували заміну 4-6 деформаційних швів, всього на Південному мосту їх залишилося замінити 18 штук.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися