У Києві легковик влетів в КамАЗ: є загиблі (ФОТО)

Водій легковика помер на місці аварії

У Святошинському районі Києва сталася смертельна ДТП. Про це повідомляється в пресслужбі ГУНП Київської області.

За словами правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Оборони. За попередньою інформацією, водій Mitsubishi виїхав на зустрічну смугу руху влетів в бетономішалку.

Незабаром на місце аварії прибули співробітники поліції, медики та рятувальники. Як повідомляється на сторінці dtp.kiev.ua в Facebook, водія легковика затиснуло уламками автомобіля. Медики намагалася врятувати йому життя, зробили крапельницю і ввели знеболювальне, але, на жаль, від отриманих травм чоловік помер. Встановлено, що загиблому було 45 років.

За даним фактом слідчі столичної поліції почали кримінальне провадження. На цей момент встановлюються подробиці смертельного дорожньо-транспортної пригоди.

У пресслужбі ГУНП опублікували фото з місця автокатастрофи.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що в Києві сталася масштабна ДТП за участю маршрутки. Водія легковика 1996 року народження госпіталізували у важкому стані. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Києві в Голосіївському парку знайшли голий повішений труп. У Мережі опублікували фото з місця події. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися